Această postare se va concentra pe un grup cu totul special: cele mai frumoase femei. Aceste femei reprezintă 1% cele mai atractive din societate și sunt foarte râvnite de 99% dintre bărbați. Aceste femei sunt adesea cercetate de bărbați, așa că va trebui să depuneți o muncă suplimentară pentru a le obține.

Ce face femeile frumoase diferite?

Când vorbim despre femei frumoase, putem vedea exemple pe filme porno, există două lucruri de reținut. Aceste femei nu sunt predispuse să aleagă bărbații la întâmplare. Ei sunt capabili să fie pretențioși și nu trebuie să facă compromisuri.

Un al doilea factor este sensibilitatea lor mai mare la prostii. Ei sunt capabili să vadă cu ușurință prin minciuni și intenții false. Aceste fete sunt adesea atrase de băieții care vor să le impresioneze.

Să vorbești cu fete fierbinți poate fi dificil. Este important să rămâi calm. În prezența fetelor atractive, băieții pot deveni iritabili și nevoiași. Acest lucru se datorează faptului că sunt mai probabil să fie respinși. Mă refer la comportament nesigur, gelozie, complimente inutile, lăudări și comportament nesigur.

În primul rând, trebuie să-ți dezvolți stilul de viață. Trebuie să poți comunica cu ei fără să te încingi prea mult. De asemenea, trebuie să te întrebi de ce te interesează aceste femei. Ești în căutarea unei relații casual cu cineva care îți place? Sau cauți o relație mai serioasă?

Acest articol vă va oferi toate informațiile tehnice necesare pentru a obține aceste femei.

Îți poți schimba aspectul pentru a fi mai atractiv

Aceste femei au mai multe opțiuni de întâlnire decât fetele obișnuite. Dacă au peste 20 de ani, aceste femei vorbesc mereu cu actori, muzicieni, DJ, bărbați bogați și alte celebrități.

Umple golurile din viața ta

Nu trebuie să fii toate aceste lucruri. Pe de altă parte, trebuie să fii responsabil pentru multe lucruri din viața ta de zi cu zi. Dacă nu ai ceva important în viața ta, nu vei putea atrage cele mai frumoase femei.

Care sunt secretele pentru a obține femei frumoase?

O treabă grozavă
Viața independentă (adică dacă ești puțin mai în vârstă, o casă
Relații grozave cu ceilalți
Bucurați-vă de hobby-uri interesante care nu necesită timp
Sanatate buna
Sanatate buna
O personalitate încrezătoare, bine educată.

Dacă nu ai ceva în viața ta, tot poți găsi femei atrăgătoare. Chiar dacă ești tânăr, a fi un bun student într-unul dintre aceste domenii poate fi suficient pentru a atrage o tânără frumoasă. Nu poți trăi fără o gaură în viața ta când vei fi mai în vârstă.

S-ar putea să fiți un expert într-una dintre aceste domenii și să aveți nevoie să aflați mai multe. Merită, promit.

Aruncă o privire asupra lumii din punctul ei de vedere! Chiar și online, femeile, chiar și cele mai frumoase, tind să fie încrezătoare și fermecătoare.

Să zicem că fata are o întâlnire cu trei bărbați. Primul este foarte frumos, dar locuiește cu părinții săi. Al doilea nu este la fel de frumos, dar este bogat. Al treilea, deși nu la fel de chipeș, este un bărbat arătos, cu o treabă grozavă.

Fata o va alege pe a treia dacă totul este la fel. Arată grozav și bogăția este importantă, dar fata nu trebuie să facă compromisuri atunci când alege pe cineva. Nu trebuie să fii milionar sau atlet sau model. Tot ce trebuie să faci este să ai grijă de tine.

Evitați comportamentul nevoiaș

Deși poate dura timp pentru a-ți construi stilul de viață, există unele lucruri cu care se luptă chiar și cei mai de succes și bogați bărbați. Este nevoie.

Fetele atractive sunt mai puțin investite emoțional în comportamentul lor decât cele care sunt mai atractive. Aceasta înseamnă că este mai rezervată atunci când vorbește cu bărbații. Prin urmare, cu cât încerci mai mult să o seduci, cu atât va fi mai puțin atrasă de tine.

S-a terminat pentru tine 99 la sută din timp.

Chiar dacă o găsești atrăgătoare, trebuie să te comporți ca și cum ai fi doar o fată normală la început.

Deși poate părea contraintuitiv, chiar funcționează! S-a ramificat.

Aspectul lor este cel care judecă cele mai frumoase fete. De multe ori le este frică de ei și se îndrăgostesc de ei. Ei nu-i văd așa cum sunt. Un om.

În primul rând, uită de scara 1-10 de clasificare a femeilor. Dacă ești capabil să ai o relație cu o fată de 10/10, atunci subconștient pune presiune asupra ta. Mai rău, pot fi create stereotipuri despre femei. Potrivirea cu o fată de 10/10 te va face să te comporți diferit față de fetele de 10/7, ceea ce poate fi foarte dăunător șanselor tale.

Nu vă concentrați pe aspectul ei din mai multe motive.

În primul rând, o vei pune pe un piedestal, mai devreme sau mai târziu, ceea ce îți va afecta negativ atractivitatea.
În al doilea rând, ea ar putea crede că încerci să profiti.
În sfârșit, dacă vorbești cu ea de parcă nu ar fi nimeni special, este un semn că este obișnuită cu fetele frumoase. Ea te va vedea subconștient ca pe cineva care vorbește cu fete frumoase și te va găsi foarte atractivă.

Renunță la ego-ul tău

Nu este greu să găsești cele mai frumoase fete, toate sunt la un singur click distanta pe Futai. Ei sunt cei mai buni. Această mentalitate arată că nu-ți pasă de beneficiile reciproce ale relației tale. Vrei doar să-ți satisfaci propriul ego. Vrei să arăți că ești capabil să atragi aceste femei.

Multe fete frumoase se luptă cu multe probleme, ceea ce băieții nu îl văd. Imaginați-vă că încercați să găsiți pe cineva care vă place și toate ajung să fie o mizerie completă.

Băieții cred că fetele sunt mai atractive dacă sunt mai puțin frumoase decât ele. Totul depinde de cerere și ofertă. Mulți bărbați încearcă să atragă foarte puține fete. Pe de altă parte, cei mai frumoși oameni au mult mai puține opțiuni.

Acest lucru se datorează faptului că majoritatea bărbaților cred că cele mai bune femei sunt prea frumoase pentru ele, așa că nici măcar nu încearcă.

Da, femeile atractive pot fi și pretențioase. Poate fi multă concurență. Ar putea fi la fel ca toți ceilalți. Ar putea avea și defecte. Poate că doar în mintea ta nu sunt suficient de bune pentru tine.